Direct contact opnement

Werk & Stage

autismehuis zoekt zsm een Zorg Inhoudelijk Verantwoordelijke (ZIV)

Als zorginhoudelijk verantwoordelijke (ZIV) binnen autismehuis ben je de spin in het web voor de vier domeinen van het zorgprocessen van de cliënten binnen je caseload. Je onderhoudt het contact met het gezin, je werkt samen met hulpverleners binnen het gezin, met de scholen en mogelijk verwijzende instanties. Daarnaast ben je gezamenlijk met de andere ZIV’ers verantwoordelijke voor het zorginhoudelijk beleid binnen de organisatie.

Stuur je Curriculum Vitae en motivatiebrief voor 16 december naar Postbus 642, 8000 AP te Zwolle ovv. Sollicitatie ZIV of per mail naar hoofdkantoor@autismehuis.nl.

Kijk voor de inhoud van de vacature op onderstaande pdf.

Vacature ZIV_december 2016Vacature ZIV_december 2016

 

Veel voorkomende functies binnen autismehuis zijn :

Pedagogisch medewerkers
Binnen autismehuis werken we per locatie met een kernteam van pedagogisch medewerkers. Dit zijn vaste medewerkers die de basis vormen in de buitenschoolse begeleiding en in de logeerweekenden. Deze medewerkers hebben vaste dagen en weekenden waarin ze werken om zoveel mogelijk structuur te geven aan de kinderen en jongeren. De pedagogisch medewerkers hebben allemaal een relevante hbo opleiding gevolgd.

Invalmedewerkers
Binnen autismehuis werken we per locatie met een vaste invalpool. Deze medewerkers kunnen op vaste momenten worden ingezet, bijvoorbeeld in de weekenden of flexibel. 

Stagiaires
Voor studenten van een hbo opleiding in de richting van sph of pedagogiek heeft autismehuis verschillende stage-mogelijkheden voor 3e jaars studenten.

Momenteel hebben we nog stageplekken beschikbaar op onze locatie De Toren. Voor de locaties De Kubus en De Cirkel hebben helaas geen mogelijkheden meer voor stageplekken voor het schooljaar 2016-2017.