Direct contact opnement

Werk & Stage

autismehuis zoekt een Locatiecoordinator / teamleider en een Zorg Inhoudelijk Verantwoordelijke / Casemanager

Kijk voor specificaties bij actuele vacatures

 

Veel voorkomende functies binnen autismehuis zijn :

Pedagogisch medewerkers
Binnen autismehuis werken we per locatie met een kernteam van pedagogisch medewerkers. Dit zijn vaste medewerkers die de basis vormen in de buitenschoolse begeleiding en in de logeerweekenden. Deze medewerkers hebben vaste dagen en weekenden waarin ze werken om zoveel mogelijk structuur te geven aan de kinderen en jongeren. De pedagogisch medewerkers hebben allemaal een relevante hbo opleiding gevolgd.

Invalmedewerkers
Binnen autismehuis werken we per locatie met een vaste invalpool. Deze medewerkers kunnen op vaste momenten worden ingezet, bijvoorbeeld in de weekenden of flexibel. 

Stagiaires
Voor studenten van een hbo opleiding in de richting van sph of pedagogiek heeft autismehuis verschillende stage-mogelijkheden voor 3e jaars studenten.

Momenteel hebben we nog stageplekken beschikbaar op onze locatie 'De Toren'. Hiervoor kun je een motivatiebrief sturen naar detoren@autismehuis.nl ovv. stage 
Voor de locaties De Kubus en De Cirkel hebben helaas geen mogelijkheden meer voor stageplekken voor het schooljaar 2016-2017.